Laituri

Laituri on asiakkuuksien hallintaan ja toiminnan ohjaukseen tarkoitettu ohjelmisto venesatamille sekä talvi- ja korjaus­telakoille. Se yhdistää asiakkuuden­hallinnan, venerekisterin, talvisäilytyksen ja huolto­toimeksi­annot sekä talous-, laskutus- ja reskontratoimet automatisoituun toiminnan­ohjaukseen.

Järjestelmän avulla esimerkiksi talvitelakka hallitsee asiakkaille tehtyjä tarjouksia ja sopimuksia, suunnittelee veneiden sijoituksen, ylläpitää kunkin veneen telakoinnin tilaa ja luo laskut automaattisesti veneen dimensioiden perusteella.

Laituri helpottaa monin tavoin hallinnollista työtä. Käytön myötä monet käsityötä vaativat työtehtävät jäävät kokonaan pois. Asiakkaat voivat myös itse pitää yllä tietojaan, pyytää tarjousta talvisäilytykseen tai tilata huolto- ja kunnostustöitä. Laituri kohdentaa asiakkaan kanssa käytävän keskustelun ja automatisoi tiedotuksen.

Laituri on helppo ottaa käyttöön. Suunnittelemme yhdessä käytännöt laskutukseen, talvisäilytykseen, huoltotöihin, varaston ylläpitoon ynnä muuhun ja otamme järjestelmän käyttöön. Käyttäjät tarvitsevat vain www-yhteyden – mitään asennuksia ei tarvita.

Järjestelmää on myös helppoa ja turvallista käyttää. Näytöt ja valikot ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta näyttää kullekin käyttäjälle vain tarpeelliset ja sallitut toiminnot. Tarvittaessa annamme käyttötukea ja järjestämme koulutusta.